WinterWonderland Deluxe

 

  • Aan de rue de Champagne in Reims ligt het kantoor van Palmer & Co gevestigd. Zo “ saai” als het bedrijf er van buitenaf uitziet zo springend en inspirerend zijn hun champagnes. Hun Blanc des blancs, puur chardonnay is levendig, fris en bijzonder aantrekkelijk! Niet alleen als aperitief maar ook zeker als begeleider van gerechten.
  • Klassiek en vaak onderschat, Sancerre, Domaine Vacheron. Een wijnhuis waar ik al oprecht jaren fan van ben. Hun zuivere wijnen zijn een voorbeeld voor vele. Sauvignon, precies, zuiver en elegant.
  • Meursault van een ongekend niveau! Domaine Leflaive tekende voor deze versie. Sous le Dos d’Ane 1 er Cru, is een meer dan rijke chardonnay, zoals je dat op deze plek mag verwachten! Lange afdronk, boter, noten, tikje appel, zelfs wat kruidigheid maar allemaal perfect in balans!
  • Heletto... hoog tijd dat dit wijndomein in Veneto wat meer bekendheid krijgt. Omringt door Amarone meesters als Quintarelli en Dal Forno, verrast deze “ baby” Amarone elke keer weer. Lange afdronk, vol sap, aromatisch, rood fruit. Een waar feest om te drinken!

 

214 euro incl. btw